Címlap Termékek
InteracTV
Az interaktív televízió
Az interaktív televízió

Az interacTV egy adáslebonyolító és -kijátszó rendszer, amelyet tematikus csatornák számára optimalizáltunk. Nagy sikerrel használják zenei televíziók, hírcsatornák, menü-tévék, és más, egy formátummal működő csatornák. Az interacTV gondoskodik a folyamatos adásról, lejátsza az előre megadott adásmenetet, és természetesen automatikusan megfeliratozza a kimenő adást a csatorna egyedi tervével, az adatbázisban található információk alapján. Mivel a televíziózás mindinkább eltolódik az interaktivitás felé, az interacTV lehetőséget ad a szavazatok alapján történő lejátszásra, üzenetváltásra a képernyőn, randi-alkalmazásokra, MMS chatre.

Lehetőségek | Galéria | Hírek

 
InteracTV Call-TV
InteracTV Call-TV

Az interacTV Call-TV, mint a nevéből is kiderül egy telefonhívásokon alapuló televíziós műsorok létrehozására optimalizált környezet. A világ piacvezető cégei által is használt rendszer a különböző formátumú kérdések szerkesztésétől az adás feliratozásától a hangeffekteken át a fényvezérlésig mindent megold. Természetesen a már létrehozott kérdések tetszőleges másik csatornán újra felhasználhatóak, hiszen a tetszőlegesen testre szabható kinézet független a megjelenítendő kérdésektől.

Lehetőségek | Galéria | Hírek

 
interacTV Kvíz Show
interacTV Kvíz Show

Az interacTV Game Framework egy alaprendszer, amely támogatja professzionális televíziós kvíz műsorok és vetélkedők feliratozását valamint kontrollját. A műsorok kinézete az igényeknek megfelelően beállítható, a csatorna profiljához alakítható. Kérdésszerkesztő és casting rendszerek támogatják az adások előkészítését, a karakter-generátor funkciók segítik a képernyőn való feliratozást, a plazma alrendszer gondoskodik az SD és HD projektorok vezérléséről, a DMX és a SoundFX alrendszer vezérelheti a stúdió világítását és az ezt aláfestő hangeffekteket pl. a műsorvezető által megnyomott gomb függvényében. Az interacTV Quiz számos Endemol és NBC licensz hazai megvalósítását segítette, az eredményt a TV2 és az M1 műsorán figyelhetjük.

Bővebben >>