Címlap Rólunk
A Beep története és céljai

Személyreszabott szolgáltatások, innovatív technológia 1993 óta

 

A Beep Híradás- és Számítástechnikai Kft-nél elsődleges célunk, hogy ügyfeleinknek személyreszabott szolgáltatásokat nyújtsunk, innovatív és minőségi termékeket állítsunk elő, valamint ügyfeleinkből, munkatársainkból és beszállítóinkból egy erős csapatot építsünk. Szemünk előtt az a cél lebeg, hogy ez a csapat egy egységként haladjon előre egy közös cél érdekében.

A Beep Kft-t 1993 ban alapítottuk. Fő profilunk egyedi software rendszerek és prototípusok fejlesztése volt a személyhívó és broadcast televíziós iparágak számára. Sohasem céloztuk meg magas szériájú félprofesszionális berendezések és software termékek előállítását.

Mint egy magáncéget nem hajt minket a rövidtávú profitszerzés és a tőzsdei ingadozásokban sem vagyunk érdekelve. Büszkén valljuk, hogy egy sokkal hagyományosabb módon működünk; energiánkat a fejlesztés szenvedélyéből és a jobb termékek előállításához érzett elhivatottságból merítjük, kielégítve megrendelőink egyedi igényeit és odafigyelve visszajelzéseikre.

Termékeink Földünk több mint 100 országban láthatóak. Terméktámogató csapatunk minden egyes rendszerre odafigyel. Minket nem az új eladások hajtanak. Ellenkezőleg: meglévő ügyfeleinknek és viszonteladóinknak szeretnénk a lehető legjobb szolgáltatást és igényeiket maximálisan kielégítő szolgáltatásokat nyújtani. Kijelenthetjük, hogy a hosszú évek alatt kialakított ügyfélkörünk 95 százaléka visszatér hozzánk és mai napig lojális partnereink; ügyfeleinkkel,  viszonteladóinkkal valamint beszállítóink nagy többségével az 1990-es évek kezdete óta együttműködünk.

Minden évben beruházunk a fejlesztésbe és kutatásba. Mindig a jövő lebeg a szemünk előtt. Célunk az, hogy termékeinket újra és újra a kor igényeinek megfelelően megújítsuk, alkalmazkodjunk az új és megváltozott technológiákhoz, az új életstílusokhoz. A folyamatosan bővülő fejlesztői csapat állandó kihívás előtt áll: olyan termékeket létrehozni, amelyek előremutatóak, könnyen használhatóak, kevés feleslegesen ismétlődő emberi munkát igényelnek, és kiemelkedőek - mind a technológia mind a kezelhetőség tekintetében.

1993 óta ezek a célok több sikeres termékcsoport előállítását tették lehetővé. A kilencvenes években paging rendszereink négy ország teljes lefedettségét, és így -a mobiltelefonokat megelőző időben- gyors kommunikációját biztosították. 1997 óta a magyar televíziónézőkhöz mi juttatjuk el a választások és népszavazások eredményeit. 1999 belekezdtünk egy új interaktív televíziós termékvonalba, Az elmúlt évtizedben termékeink négy kontinensen jelen vannak. Huszonnégy órás csatornák, élő televíziós kvíz és show műsorok, call-tv adások.

Előretekintve, fejlesztésünk új és izgalmas területekre területekre hatolt be, közeljövőben megjelennek IP és DVB alapú televíziós rendszereink.

1993 óta személyreszabott szolgáltatásokkal, innovatív technológiával, személyreszabott odafigyeléssel a Beep csapata megrendelőinkkel és beszállítóinkkal azon dolgozik, hogy elérjük céljainkat.